Dostava i preuzimanje

>> NARUČI ODMAH! ROBA JE NA TVOJOJ ADRESI U ROKU 24h-48h!

 
 
Didakta Online Shop vrši isporuku robe na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine za sve potvrđene narudžbe. 
 
Predviđeni rok isporuke za potvrđene narudžbe je 24-48h, **zavisno o raspoloživosti artikla. Zaključene narudžbe iza 16h radnim danima se realiziraju naredni radni dan.  
 
Nakon što zaključite vašu narudžbu Didaktin tim će vas kontaktirati u što kraćem roku u svrhu potvrde narudžbe i isporuke.
 
USLUGE DOSTAVE SE NAPLAĆUJU 10KM ZA TERITORIJU CIJELE BiH! 
 
**Raspoloživost artikla direktno ovisi o trenutnom stanju traženog artikla u skladištu. Raspoloživost svih artikala se automatski osvježava više puta u toku dana i sinhronizira sa trenutnim stanjem u skladištu koje je podložno promjenama.
 
*Ukoliko imate još pitanja prije realizacije kupovine pozovite nas kako bi razmotrili sve eventualne detalje narudžbe prije vaše kupovine. 
 
Provjerite trenutnu dostupnost traženog artikla putem sljedećih kontakt informacija:
Centrala:         +387 33 658 746 
ili na email: [email protected] 
 
Isporuka vaših pošiljki je omogućena u saradnji sa kurirskim službama koje posluju na teritoriji BiH. Primarno XpressOne i ostali. 
 
 
Putem pošte na vašu adresu kroz 72h šaljemo ovjerene:
originalni račun, 
fiskalni račun,
i odgovarajući garantni list. 
 
Usluga plaćanja gotovinom prilikom isporuke robe. 
 
Napomena: 
**Za sve artikle izložene unutar Didakta Online Shop-a obezbjeđena je ovlaštena garancija proizvođača, servis i podrška.
*Svi artikli koji se otpremljuju iz skladišta su novi u originalnoj amblaži bez fizičkog oštećenja.
*Status DOA. U slučaju startne neispravnosti i oštećenja uređaja ili artikla bez vidljivih oštećenja na kutiji proizvođača ( originalna ambalaža ), dužni ste nas kontaktirati u što kraćem roku kako bi pokrenuli proces reklamacije proizvoda prema pravilima ZZP BiH. 
*Više informacija potražite na didakta.ba/reklamacije
Ukoliko prilikom transporta roba bude oštećena, dužni ste u roku 24h sata kontaktirati kurirsku službu koja je vršila isporuku robe kako bi uradili zapisnik i pokrenuli postupak naknade štete u što kraćem roku u saradnji sa Didaktom u vašu korist. 
Materijalnu odgovornost robe kupca prilikom transporta snosi kurirska služba, i osigurana je na minimalni iznos od 50KM.
 
PREUZIMANJE ROBE U PRODAJNOM OBJEKTU
 
Ukoliko želite vašu robu preuzeti i izvršiti plaćanje u prodajnom objektu, prilikom kupovine odaberite proizvod i opciju Plaćanje pri preuzimanju. Nakon što zaključite narudžbu, kontaktirat će vas Didakta tim kako bi dogovorili vrijeme isporuke i plaćanje u dogovorenom prodajnom objektu. 
 

Didakta d.o.o. Sarajevo.